SOLDEN

  -  40% korting op alle monturen!   geldig tot 31/01/2024.

Nieuwe webshop lenzen!

Als je op zoek bent naar lenzen en onderhoudsproducten, dan hebben we goed nieuws voor je! Struyf Optiek in Zandhoven heeft zojuist haar nieuwe webshop gelanceerd, waar je een breed scala aan lenzen en onderhoudsproducten kunt vinden om aan al je optische behoeften te voldoen.

Lees meer »

Winteractie 2022-2023

Geniet nu bij Struyf Optiek héél de winter van €150 korting op de nieuwste generatie multifocale glazen! Onze multifocale progressieve glazen laten we vervaardigen door een van de beste Duitse glasleveranciers (reeds verschillende keren verkozen tot beste glasfabrikant van Duitsland).

Lees meer »

Zonnebrillen voorjaar 2023!

De nieuwe collecties worden gekozen en verwachten we vanaf januari 2023 in de winkel! Zowel technische hoogstandjes zoals de ZEISS gepolariseerde zonnebrillen als de nieuwe collecties van WOOW, Liu-Jo, NATAN enzovoort verwachten we allemaal in het voorjaar van 2023. Tot dan! 

Lees meer »

Laat naar je ogen kijken!

Een regelmatige controle van je zicht is belangrijk. Een correcte en professionele oogmeting is tevens de basis van de perfecte bril en bepaalt de sterkte van je brillenglazen of contactlenzen.

Lees meer »