Wens je graag lenzen te dragen?

Jeffrey en Ann van Struyf Optiek staan garant voor een perfect advies over de keuze van het soort contactlenzen dat het meest geschikt is voor jouw ogen, het onderhoud en de noodzakelijke controles.

 

Ook al is een bril tegenwoordig een modeaccessoire geworden, er zijn altijd momenten waarop het leuker is om zonder bril de deur uit te kunnen gaan. Denk maar aan een uurtje sporten, een feest of een weekendje weg.

Daglenzen zijn het ideale type lens om af en toe eens te dragen als de bril een beetje in de weg zit. Ze zijn individueel verpakt dus je kan elke dag een nieuw paar insteken en je hoeft geen vloeistof of potje aan te kopen. Na een dagje dragen, gooi je ze gewoon in de vuilbak.

Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je je lenzen graag meer dan 3 maal per week dragen? Dan adviseren we je om over te schakelen naar maandlenzen of tweewekelijkse lenzen, die komen voordeliger uit als je ze vaak draagt.

 

Wist je trouwens dat er ook lenzen bestaan voor mensen met astigmatisme of presbyopie?

 

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste sterkte en het type lens dat bij je lifestyle past. Bovendien leren we je met veel geduld hoe je ze in- en uit kan zetten. Spring gerust even binnen of vul het contactformulier even in voor meer informatie! 

 

We werken enkel met premium lensfabrikanten zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Een greep uit de leveranciers waar we dagdagelijks mee werken: